About

Hi there! Welkom op mijn blog en leuk dat je een kijkje komt nemen. Laat ik mezelf allereerst even voorstellen.

⋆ M A U D
Mijn naam is Maud, ik ben 22 jaar en kom uit Rotterdam.  Vanaf kleins af aan heb ik al een passie voor twee dingen: schrijven en fotografie. Na lang nadenken heb ik besloten deze twee passies te combineren in een persoonlijke blog.

Ik studeer International Business & Languages en ben momenteel bezig met het schrijven van mijn scriptie. Tijdens mijn studie heb ik een halfjaar in Londen en een halfjaar in Wenen gewoond, wat geweldige ervaringen waren! Van Londen had ik echter niet veel opgeschreven herinneringen, wat ik erg jammer vond. Mede daarom ben ik in Wenen begonnen met het bijhouden van deze blog.

Ik werk bij een sportschool, wat mij meteen brengt naar mijn volgende passie: het hebben van een gezonde leefstijl. Ik ben vaak te vinden in de gym en probeer dit te combineren met gezonde voeding, al ben ik ervan overtuigd dat een gezonde balans (met alles trouwens) key is. Jep, dus ook ik heb ervaring met cheat days en motivatie die ver te zoeken is.

⋆ DE  B L O G
Omdat ik in Wenen begonnen ben met het bijhouden van deze blog, zal je vooral veel ervaringen terugvinden. Daarnaast ben ik ook van plan te schrijven over andere onderwerpen, zoals Beauty & Lifestyle. Omdat het schrijven van een blog voor mij nog redelijk onbekend terrein is, hoop ik gaandeweg te leren en een stijl te vinden die bij mij past.


Alle teksten en foto’s zijn eigendom van www.positivibe.nl en mogen niet zonder mijn toestemming worden gebruikt.