Jo & Judy: Mijn favoriete stationery merk

Jo & Judy: Mijn favoriete stationery merk

Zo, mijn allereerste review blog – mijlpaal! Een aantal weken geleden heb ik het stationery merk Jo & Judy ontdekt en ik moet toegeven: ik ben obsessed. Dit fijne merk biedt alles wat ik nodig heb, namelijk praktische en leuke producten voor plannen en organiseren. Máár, de producten zien er ook nog eens super stylish uit en bieden bovendien de nodige motivatie en inspiratie – kijk mee!

Stijl & Functie
Jo & Judy, van oorsprong uit Duitsland, is een merk dat is ontstaan uit de hectiek van drukke schema’s en grote dromen, gecombineerd met een passie voor alles wat het leven mooi maakt. Deze combinatie van functionaliteit en stijl is – naar mijn mening –  precies wat je wilt als het gaat om stationery items.

Zoektocht
Ik ben een echte controlfreak en vind het fijn om alles goed georganiseerd te hebben. Goed te gebruiken en overzichtelijke stationery producten vind ik dus super belangrijk. Helaas heb ik ondervonden dat het soms lastig kan zijn om het perfecte product – inside and out – te vinden, waardoor bijvoorbeeld het vinden van de juiste agenda eeuwen kan duren bij mij. Een aantal weken geleden was mijn zoektocht naar de perfecte agenda voor het nieuwe schooljaar weer begonnen en ik leek de moed op te geven, totdat ik op de site van Jo & Judy terechtkwam. Deze perfect georganiseerde en inspirerende website trekt namelijk meteen de aandacht!

Perfect Match
Jo & Judy beschikt over 5 collecties (Black and White, Green, Rose, Pink & Dark Blue), bestaande uit de leukste stationery en decoratie producten. De A5 Planner uit de Rose Collection viel meteen in mijn smaak door de inspirerende quote: ‘’Dream big and create your own story’’. Bij het openslaan word je verrast door de vele mogelijkheden; van tips tot aan nog meer inspirerende quotes, planningen en mijn absolute favoriet: lijstjes, lijstjes en nog eens lijstjes! Ook de Financial Planner heb ik toegevoegd aan mijn winkelmandje: hello organized life.

Toen ik het pakketje thuis ontving, kwam ik tot de conclusie dat Jo & Judy werkelijk geen misstap kan maken, want zelfs de verpakking ziet er super leuk uit. Doordat Jo & Judy in Duitsland is gevestigd, betaal je wel €9.50 voor verzendkosten binnen Europa. Bovendien zijn de producten niet goedkoop, maar ik persoonlijk geef het er met liefde aan uit.

Website : https://www.joandjudy.com/en/

Planner 2017/2018 – €29 : https://www.joandjudy.com/en/planner-a5-2017/2018

Financial Planner – €8 : https://www.joandjudy.com/en/financial-planner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *